Menu Sluiten

Aanbiedingen

WIe wil er nou niet goedkoper reizen met de slaaptrein? Daarom hebben we in de minder drukke tijden en in het voor- en naseizoen diverse travel aanbiedingen.

Trein brug
  1. Euro Night City Sleeper: Dit is een autoslaaptrein die verschillende Europese steden verbindt. De trein heeft slaapwagons waarin je jouw auto kunt meenemen en ook kunt slapen terwijl je reist.
  2. Auto-Train: Dit is een trein die rijdt tussen Virginia en Florida in de Verenigde Staten. Auto kan mee op deze trein en overnachten in een slaapwagen.
  3. Motorail: Dit is een autoslaaptrein die door verschillende landen in Europa rijdt. Auto en motor kunnen mee op de trein en ’s nachts slapen terwijl je naar je bestemming reist.
  4. Trenhotel: Dit is een Spaanse autoslaaptrein die verschillende steden in Spanje en Portugal verbindt. Je kunt je auto meenemen en overnachten in een slaapwagon terwijl je reist.
  5. Autozug: Dit is een Duitse autoslaaptrein die verschillende bestemmingen in Duitsland en Europa bedient. Je kunt je auto meenemen op de trein en overnachten in een slaapwagon.

Het is belangrijk om op te merken dat de beschikbaarheid van autoslaaptreinen en de routes die ze afleggen kunnen variëren afhankelijk van het seizoen en het land. Het is daarom raadzaam om van tevoren te onderzoeken welke opties beschikbaar zijn en welke het beste passen bij jouw reisplannen.