Menu Sluiten

Tarieven

De tarieven voor autoslaaptreinen kunnen sterk variëren afhankelijk van de bestemming, tijd van het jaar, type cabine en aantal passagiers en voertuigen. Over het algemeen zijn autoslaaptreinen duurder dan gewone treinen, maar kunnen ze aanzienlijk goedkoper zijn dan het reizen met de auto en overnachten in hotels onderweg in de buurt. Ook moet je rekening houden met het feit dat veel accommodaties een kredietkaart willen, zonder creditcard kun je geen kamer reserveren of door een tolpoort rijden/betalen.

Spoor trein

De tarieven voor een autoslaaptrein kunnen variëren van enkele honderden euro’s tot meer dan duizend euro, afhankelijk van de specifieke route en cabinekeuze. Een slaapcoupé voor 2 personen zal doorgaans duurder zijn dan een cabine voor 4 personen, terwijl de tarieven voor een privécabine hoger zijn dan die voor gedeelde cabines.

Daarnaast kan het reserveren van een plaats op een autoslaaptrein vooraf voordeliger zijn dan last-minute boeken. Bovendien bieden sommige maatschappijen korting voor terugkerende klanten of voor groepen die meerdere cabines boeken.

Het is raadzaam om de tarieven voor verschillende maatschappijen en routes te vergelijken en op tijd te reserveren om de beste tarieven te verkrijgen en beschikbaarheid te garanderen.