Menu Sluiten

Bestemmingen

De autoslaaptrein gaat naar verschillende bestemmingen in Europa. Hieronder ziet u de landen en steden waar we op rijden of binnenkort naar toegaan.

kaart Europa

Populaire bestemmingen

  1. Duitsland: De autoslaaptrein vanuit Den Bosch naar Düsseldorf biedt toegang tot verschillende bestemmingen in Duitsland, zoals München, Hamburg, Wurzburg en Berlijn.
Overnachten Duitsland
  1. Frankrijk: Er zijn verschillende autoslaaptreinen beschikbaar vanuit Parijs naar verschillende bestemmingen in Zuid-Frankrijk, zoals Nice, Toulon, en Avignon.
  2. Italië: De autoslaaptrein vanuit Düsseldorf naar Verona biedt toegang tot verschillende bestemmingen in Italië, zoals Florence, Milaan en Venetië.
  3. Oostenrijk: Er zijn verschillende autoslaaptreinen beschikbaar vanuit Düsseldorf en Keulen naar Innsbruck, met toegang tot verschillende bestemmingen in Oostenrijk, zoals Salzburg en Wenen. Met de auto moet je tol betalen voor bijvoorbeeld de karawankentunnel.
  4. Spanje: Er zijn autoslaaptreinen beschikbaar vanuit verschillende steden in Frankrijk, zoals Parijs, naar verschillende bestemmingen in Spanje, zoals Madrid en Barcelona.

Het is belangrijk om te controleren welke autoslaaptreinen beschikbaar zijn voor de specifieke bestemming en datum waarop u wilt reizen. Bovendien kan het raadzaam zijn om de beschikbaarheid, aanbiedingen en prijzen te controleren en vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.