Menu Sluiten

Overnachten in een Holiday Inn Express

Holiday Inn Express hotels worden vaak gezien als de gemakkelijke oplossing voor een korte overnachting wanneer je onderweg bent. Wie met de auto op vakantie gaat en een lange rit moet maken, kan hier terecht om de nacht te doorbreken. Dat komt omdat de prijzen er lekker scherp zijn. Daarnaast biedt deze keten ook kamers die betrouwbaar en van goede kwaliteit zijn. Dit maakt dat de low budget hotels die je op heel veel verschillende plekken in Europa kunt vinden ook zeer populair zijn. Je vindt ze in nagenoeg elk Europees land terug. Zo kan je net zo gemakkelijk net naast de snelweg in Frankrijk de nacht er doorbrengen, als dat je dit doet aan de voet van de bergen in Zwitserland.

De kamers van de Holiday Inn Express hotels

Holiday Inn Express logo

Het voordeel van de hotels van Holiday Inn Express zit in de kamers. Je kunt deze namelijk voor een geschikte prijs boeken. Daarom wordt het ook een low budget keten genoemd. Ze zijn al voor bijvoorbeeld €30,- te krijgen. Wel is het belangrijk om te weten dat de prijs kan variëren. Zaken die hierin een rol spelen, zijn bijvoorbeeld de plaats waar het hotel gelegen is en het moment waarop je de kamer boekt. Het wordt vaak aangeraden om al vroeg een boeking te doen. Hoe eerder, hoe beter is dan het devies. Mocht je al ter plaatse zijn, dan kun je een hotel vlakbij vinden.

In de kamer is meer te vinden dan in het gemiddelde low budget hotel. Zo is een eigen badkamer met een goede douche in de prijs inbegrepen. Omdat je een eigen bed en badkamer hebt, kan je dus ook zeker zijn dat je voldoende privacy hebt. Waar het gaat om de bedden, zijn er zowel kamers met enkele bedden, als kamers met dubbele bedden. Het voordeel daarvan is dat de kamer dus altijd op maar te krijgen is.

De vele voordelen van Holiday Inn Express

Er zijn nog veel meer voordelen te koppelen aan de kamers van Holiday Inn Express. Zo wordt in de kamers gratis wifi aangeboden. Dat betekent dat je dus ook gewoon je sociale media en e-mail kunt checken voor je gaat slapen. Ook kan je nog even het laatste nieuws doornemen. Ook is elk Holiday Inn Express hotel voorzien van veilige parkeerplaatsen. Die plaatsen blijven voor bezoekers 15 dagen beschikbaar, ook wanneer de overnachting maar één nacht duurt. Wie de kamer boekt, krijgt de volgende dag ook een lekker warm ontbijt. Dit is ook een verschil met veel concurrenten. Dit betekent dus dat je niet alleen goed uitgerust bent, je hebt ook weer voldoende energie opgedaan. Dit maakt de verdere reis dan ook direct een stuk gemakkelijker te maken. Dit zijn allemaal belangrijke voordelen van deze budget keten.